CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

Când vine vorba de construcții industriale, proiectele pe structură metalică sunt cea mai rentabilă investiție. Costuri și timp de execuție reduse, calitate, rezistență și design-ul sunt doar câteva din avantajele acesteia.

Tipuri de construcții industriale

HALE/ DEPOZITE

Construirea unei hale pe structură metalică însumează satisfacerea tuturor nevoilor, indiferent de destinația pe care o va avea la final. Alege să construiești ceva cu adevărat rentabil. Fi sigur că hala construită de noi se va ridica la nivelul așteptărilor tale!

FABRICI

Atât construirea propriu-zisă a fabricii, cât și montarea sistemelor de ventilație sunt sarcini pe care le poți lăsa în grija noastră. Ne-am ocupat până în prezent de diferite tipuri de fabrici: de mozzarela, bere, detergenți, tălpici și multe altele.

SOLARII

Solariile pe structură metalică sunt cele mai potrivite pentru agricultura profesională. Rezistența ridicată  și flexibilitatea unei astfel de structuri fac față diferitelor fenomene meteorologice ce pot afecta întreaga plantație.

Nu ai încă un proiect pentru ideea ta?

Proiectanții noștri te pot ajuta!

Materiale cu care lucrăm

Structură metalică ușoară/grea

De cele mai multe ori ne folosim de structura metalică grea, însă în funcție de tipul construcției, aceasta poate fi înlocuită de structura metalică ușoară.

Panouri Sandwich

Rezistente la foc, având vată minerală pe interior, acestea le folosim la clădirile ce prezintă un risc ridicat de incendiu sau pentru depozite frigorifice fiind rezistente la umiditate și un bun mijloc termoizolant și fonoabsorbant. 

Perete cortină

Oferim halelor un aspect plăcut utilizând pereții cortină din sticlă care permit totodată pătrunderea luminii naturale în interior. Un astfel de perete este proiectat pentru a fi rezistent forțelor care acționează direct asupra construcției.

Tablă sinus/ cutată

Ambele tipuri de tablă le folosim pentru închidere pereților, renovarea sau extinderea unei construcții existente. Reprezintă o varianță la îndemână ce conferă un aspect plăcut, fiind disponibile pe o gamă largă de culori.

Membrană hidroizolantă și folie antivapor

Membrana hidroizolantă o folosim pentru învelirea bazinelor de irigare sau de colectare a apei, iar în combinație cu folia antivapor și vată (minerală/ bazaltică) pentru izolarea acoperișurilor și teraselor.

Sistem Pluvial și alte accesorii

Accesoriile reprezintă un factor important în ceea ce privește finalitatea unei construcții. De la sistemul pluvial, la capace, profile sau flashing-uri toate sunt montate de noi cu o atenție mărită.

Construiește alături de noi!

Alege și tu să construiești alături de noi! Extinderile sau lucrările de la zero reprezintă pentru tine o metodă de dezvoltare. Ei au hotărât să lucreze cu noi și au fost mulțumiți!